Αρχική » Επιστροφές Εμπορευμάτων

Επιστροφές προϊόντων και εγγυήσεις

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές από το κατάστημα μας για τους εξής λόγους και υπό τις εξής προϋποθέσεις

Λάθος αποστολή προϊόντων.

Σε περίπτωση που σας στείλουμε διαφορετικό προϊόν από αυτό που επιλέξατε λόγω υπαιτιότητας δικιάς μας, θα σας παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο info@userpc.gr ή τηλεφωνικά στο  +302104943066  προκειμένου έρθουμε σε συνεννόηση για την άμεση αντικατάσταση του. Τα μεταφορικά επιβαρύνουν την εταιρεία μας και μόνο. Το προϊόν που θα γίνει επιστροφή θα πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση και να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

Δικαίωμα αλλαγής.

Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε το προϊόν, και το προϊόν δεν είναι προβληματικό, έχετε το δικαίωμα να μας το επιστρέψετε εντός 14 ημερών. Δεκτές επιστροφές γίνονται κατόπιν συνεννοήσεως με το κατάστημα μας μέσω e-mail στο info@userpc.gr ή τηλεφωνικά στο +30 2104943066. Βασική προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του μορφή να μην έχει αποσφραγιστεί  η συσκευασία και να μην έχει παραποιηθεί. Το κατάστημα μας διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή σε περίπτωση που το προϊόν έχει υποστεί αλλοιώσεις. Σ’ αυτή την περίπτωση τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη. Ο χρόνος επιστροφής χρημάτων διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο που έχετε επιλέξει να πληρώσετε.

Κατασκευαστικό ελάττωμα - Πολιτική DOA (εξαρχής ελαττωματικό προϊόν)

Σε περίπτωση κατασκευαστικού λάθους από της πρώτες μέρες λειτουργίας της συσκευής και εφόσον η κατασκευάστρια εταιρεία καλύπτει πολιτική DOA(εξαρχής ελαττωματικό προϊόν) θα πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας και να επιστραφεί το προϊόν στην έδρα μας, ώστε να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες σύμφωνα πάντα με τους όρους της κατασκευάστριας εταιρείας έκτος και εάν προβλέπεται κάποιος άλλος τύπος εγγύησης όπως  Next Business Day, Pickup And Return Κλπ. Μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος από τα πιστοποιημένα επισκευαστικά κέντρα που έχει επιλέξει ο εκάστοτε κατασκευαστής και κρίνουν αντικατάσταση μέσω DOA τότε θα σας αποστείλουμε το καινούργιο προϊόν.

Το www.userpc.gr  ουδεμία ευθύνη φέρει για τον χρόνο ελέγχου η για την αντικατάσταση του προϊόντος μέσω DΟΑ. Υπεύθυνοι είναι μόνο τα επισκευαστικά κέντρα.

Επιστροφές προϊόντων κατά την διάρκεια της εγγύησης

Για προϊόντα που εμφανίσουν πρόβλημα κατά την διάρκεια της εγγύησης που προβλέπει ο κατασκευαστής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας κατευθύνουμε στον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας,  αφού οι όροι των εγγυήσεων διαφέρουν ανάλογα με τον κατασκευαστή. Συνήθως η αποστολή γίνεται απ’ ευθείας στο κέντρο επισκευής του κατασκευαστή. Σε διαφορετική περίπτωση το στέλνετε στην έδρα μας,  Λήμνου 34, Νίκαια 184 54, Αθήνα, προκειμένου να το στείλουμε εμείς σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. To userpc.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για τον τρόπο ή χρόνο αποκατάστασης της βλάβης από την κατασκευάστρια εταιρεία.